CISS Systemen, hoe werkt het en wat is het?

Met de nieuwste versie van de CISS voor de Brother LC223 is er een prachtig systeem voor de veelprinter…

Hoe werkt het?

Het MediaHolland CISS bestaat uit drie delen: inkttanks met inkt van elke kleur, een bundel siliconen slangetjes en cartridges met chips. De inkt wordt tijdens het drukproces voortdurend toegevoegd uit inkttanks aan de cartridges en gaat vervolgens door de printkop naar het papier.
Meestal is het economisch voordeel bij het gebruik van het CISS ongeveer 95%, dus bespaart u €950 van elke €1000 die u voor originele cartridges zou uitgeven.

De kwaliteit van een MediaHolland CISS
Er bevinden zich geen gelijmde of gesoldeerde delen in het apparaat. Dat betekent dat er geen risico bestaat dat er inkt uitloopt.
De slangen zijn gemaakt van siliconen van klasse A+. De cartridges zijn gemaakt van dezelfde materialen als de originele. De chips worden automatisch gereset. De originele cartridges kunnen niet worden gereset, maar de ARC chips kunnen zo vaak worden gereset als nodig is, tot honderden keren.

De voordelen van het CISS in vergelijking met de originele cartridges 
1. Enorme besparingen? tot 95% ten opzichte van originele cartridges! 
U kunt de kosten van 100 ml Inktec-inkt van hoge kwaliteit (Zuid-Korea) gemakkelijk vergelijken met de kosten van de cartridge (standaard? ca. 8 ml, uitgebreid volume? 11 ml). Vergelijk gewoon 1 ml en vermenigvuldig het verschil!

2. Gemakkelijke installatie
U hoeft geen wijzigingen aan te brengen aan de printer. Het enige wat u hoeft te doen is originele patronen verwijderen, de CISS-cartridges installeren en de slangen vastzetten in de printer. Meestal duurt dit proces 10 tot 20 minuten en kan gemakkelijk gedaan worden. Zorg er ALTIJD voor dat de inkttanks op hetzelfde niveau staan als de printer zelf!

3. Gebruiksvriendelijk
U hoeft niet elke keer cartridges te kopen wanneer de inkt op is, uw printer zal 15 keer meer afdrukken tot de volgende navulling!

Waarvoor wordt het continu-inkttoevoersysteem gebruikt?
Het CISS is ideaal voor hoogwaardig en goedkoop printen van gekleurde teksten en foto’ s. Het Continuous Ink Supply System (CISS) kan worden toegepast op bijna alle inktjet printermodellen met ingebouwde printkop omdat de levensduur van de printkoppen bijna onbeperkt is. De meeste Epson- en Canon-inkjet printermodellen en sommige Brother-modellen zijn hiervoor geschikt.

Waar het CISS kan worden gebruikt:
Thuis: teksten, foto’s printen. Met de CISS is zelfs een zwart-wit tekst goedkoper dan met de laserprinter! Het printen van privé foto’s is goedkoper dan in een fotostudio (de inkt kost €0,02 per foto)
Op kantoor: prijslijsten, boekjes, aanbiedingen, schema’s en diagrammen printen. Een kleurenkopie van een A4-formaat pagina kost ong. €0,01, terwijl het in de drukkerijen ong. €2-7 kost. 
Professioneel printen: het CISS met hoogwaardige inkt en ICC-profielen geeft 95-97% kwaliteit in vergelijking met originele materialen. De kosten zijn 20 keer lager, dus er is een kans om veel geld te besparen op afdrukken!

Geef een reactie